INTRO

Het is zover 'de interclub of competitie' staat voor de deur of is al voor velen volop bezig. De meesten kijken ernaar uit, maar tevens stellen we ons de vraag of we er wel klaar voor zijn, niet? Hoe dan ook, we zullen moeten roeien met de riemen die we hebben :-)) en hopen dat we er zonder al te veel kleerscheuren vanaf komen.

*Lees beneden hoe je een S.T.A.R kan worden. Het is een proces van lange adem, het overkomt je niet! Lees het artikel en je bent met deze kennis al goed op weg, nu nog doen!

*Ook kan je als beginner (via onderstaande link) 3 online 'service-videolessen' volgen.
Het is belangrijk om zoveel mogelijk 'afficionados' naar deze site te leiden, zodat ik steeds meer én van betere kwaliteit diensten en produkten kan aanbieden.

Nog steeds kan ik nieuwe bezoekers een welkoms- geschenk aanbieden, als je je gratis aanmeldt, namelijk een exclusief tennis product:Own the Zone trillingsdemper!

Klik hier voor info over OTZ
A. VORIGE EDITIE:

Wil je in het archief duiken van de vorige nieuwsbrieven
klik hier!B. DEZE EDITIE:

1.Een simpele maar niet eenvoudige leidraad vooral voor kinderen en hun ouders om het beste uit de tennisles te halen. Hoe wordt je ook een S.T.A.R.?"

2. Opslag voor beginners, bekijk en lees de tips OP de 3 video's klik hier


C. WINNAARS 'TEST JE TENNIS-KENNIS...'

Tot nu toe nog geen juiste inzending ontvangen, dus waag je kans, zie beneden voor de volgende tip!D. PRIJSVRAAG 'TEST JE KENNIS...'

De juiste oplossing heeft recht op een tennisprijs.

Welke topspeelster heeft de meeste titels op haar naam staan?Tip 1: Deze topper is heden niet meer actief in het profcircuit


Klik hier voor je oplossing te geven

Bekijk de vorige prijsvragen, antwoorden en winnaars in 't archief door op te klikken op ARCHIEF PRIJSVRAGEN

Laat je 'Tennissenkring' weten dat ze bij mtg terecht kunnen, hoe meer zielen hoe meer vreugde....

Mail deze nieuwsbrief naar je tennis-buddies en schenk hen zo via GRATIS aanmelding ook een OTZ trillingsdemper. Zij zullen het je zeker niet kwalijk nemen ;-))

Veel leesgenot en als je commentaar of vragen hebt, wil ik het graag ontvangen!

Jouw commentaar

Als de communicatie niet naar wens verloopt, kan je mij altijd bereiken via

totaltt@skynet.be

(een backup-mailadres)