IC 2009: Aurora Mesropjan
Hier vind je video's, foto's en info over de interclub-campagne van Aurora
RONDE 1
RONDE 3
RONDE 5
RONDE 2
RONDE 4
EINDRONDE 1


2009/05EINDRONDE Wedstrijddag 1: KTCM vs Boneput

De spanning werd Aurora teveel in de eerste set (1-4). Ze herpakte zich goed en won de 2de set en overtuigend de derde set met (4-2,4-1). Julie heeft niet onder markt gehad, maar pluim voor haar sportiviteit.In de dubbel hebben Aurora en Anaïs verdiend de duimen moeten leggen (1-4,1-4) en met deze uitslag eindigde hun eerste IC campagne samen voor KTC Meulenberg.

Wedstrijddag 5KTCM vs Tessenderlo

Opnieuw heeft Aurora weinig tegenstand ondervonden en vlot haar wedstrijd gewonnen met 4/1-4/0 tegen Celine. Het meisje had enkele dagen voordien haar onderarm gebroken, maar heeft toch haar best gedaan.

In de tweede set van hun dubbel hebben ze een tiebreak moeten spelen, maar met deze overwinning hebben Aurora en Anaïs duidelijk hun 1ste plaats in de voorronde verdient. PROFICIAT!

Wedstrijddag 4Tenkie vs KTCM

Wederom heeft Aurora weinig tegenstand ondervonden en vlot haar wedstrijd gewonnen met 4/0-4/0 tegen Katrien.

Wedstrijddag 3KTCM vs Heusden

Ook deze week heeft Aurora weinig tegenstand ondervonden en vlot haar wedstrijd gewonnen met 4/0-4/0 tegen Shakira.Ook in de dubbel hebben Aurora en Anaïs weinig weerstand ondervonden, 4/0-4/0.

Wedstrijddag 2Bolderberg vs KTCM

Net zoals haar maatje, heeft Aurora deze keer meer moeite gehad om de buit binnen te halen tegen Catho, maar toch nog overtuigend met 4/0-4/0.Het dubbelspel is maar een formaliteit 4/1-4/0. Wel wordt positiespel in de volgende les duidelijk gemaakt.

Wedstrijddag 1Sporta Herk vs KTCM

Jammer voor Jasmine, maar het was geen echte wedstrijd 4/0-4/0. Gewogen en te licht bevonden.

De dubbelwedstrijd was wel een leuke wedstrijd maar spannend was het niet 4/1-4/0.

Van 'Interclub' naar de talenten pagina