InterClub 2009


Hier vind je video's van Anaïs 'gespeelde wedstrijden voor KTC Meulenberg
RONDE 1
RONDE 3
RONDE 5
RONDE 2
RONDE 4
EINDRONDE 1


EINDRONDE 1


KTCM vs Boneput (Anaïs vs ...)

Het is de tweede ontmoeting tegen hetzelfde meisje en net als de eerste keer (begin van het jaar) was het superspannend met zeer lange rally's. Deze keer was het wel Anaïs die de eerste set overtuigend won (4-1).
De tweede set (zie video beneden) ging het gelijk op en bij 2-2 duurde de game meer dan 8 minuten, met wel 14 break-kansen voor Anaïs. Ze kon uiteindelijk er geen van verzilveren en verloor de set met 2-4. De derde set leek een kopie van de tweede te worden, totdat de vader van de bezoekende speelster verbaal geweld gebruikte, na een (onopzettelijke) verkeerde call van Anaïs. De sfeer en het niveau zakte zienderogen en ook deze set ging naar de bezoekende speelster .

Jammer, dat vele ouders nog steeds niet door hebben dat ze zich, in het belang van de kinderen, beter niet inlaten in discussies mbt het resultaat. Deze 'interventies' schaadt meestal het zelfvertrouwen van de kinderen. Als de spelers het onder elkaar niet eens worden dan kan je als ouder helpen om het spelletje weer op spoor te brengen, als dit niet lukt dan vraag je de hulp van een neutrale persoon, meestal de wedstrijdleider, dat is de enige juiste aanpak!!!

Toch proficiat voor de beide spelers dat ze onder de moeilijke omstandigheden het spelletje zo sportief mogelijk hebben proberen te spelen!

In de dubbel schoten onze meisjes tekort en eindigde hiermee hun eerste interclub avontuur. We zijn nu al benieuwd naar volgend jaar. Wel kunnen Anaïs en Aurora dan niet meer samen in de M09 spelen...


RONDE 5


KTCM vs Tessenderlo (Anaïs vs Lotte)

Opnieuw een duidelijk overwicht van Anaïs, Lotte heeft zich kranig geweerd, maar toch een duidelijke 4/0-4/0 score. Beneden kan je enkele balwisselingen bekijken.In de dubbelwedstrijd hebben onze meisjes het lastig gekregen in de tweede set, 4/0-4/3. Met deze overwinning zijn ze dan ook 1ste geworden in hun poule. PROFICIAT!


RONDE 4


Tenkie vs KTCM (Anaïs vs Catherine)

Opnieuw een duidelijk overwicht van Anaïs, Catherine is enkele maatjes te klein 4/0-4/0.


RONDE 3


KTCM vs Heusden (Anaïs vs Emma)

Het was een duidelijk overwicht van Anaïs, Emma heeft wel haar best gedaan, maar helaas 4/0-4/0.Ook in de dubbel hebben Anaïs en Aurora (Shakira & Michela) weinig weerstand ondervonden, 4/0-4/0.RONDE 2


Bolderberg vs KTCM (Anaïs vs Chloe)

Anaïs heeft deze keer een flinke kluif aan Chloe (2000). Zij ondervindt duidelijk meer tegenstand dan de vorige week, ondanks dat de uitslag toch nog ruim positief is 4/0 - 4/1. Er zijn veel ongedwongen fouten gebeurd, afgewisselt met zeer spannende en mooie balwisselingen.Ook in de dubbel zijn de meisjes te sterk voor de tegenpartij (Chloe & Anna) 4/1-4/0. In de volgende training zal er wel aan het positiespel gewerkt moeten worden :-))


RONDE 1


Herk vs KTCM 2009

Wedstrijd van Anaïs tegen Elise 4-0/4-0

Haar eerste interclub wedstrijd was niet erg spannend. Anaïs is twee maten te groot en door de stevige wind was de wedstrijd allesbehalve spannend.

Dubbel: Sporta Herk vs KTCM

Anaïs en Aurora' eerste interclub dubbelwedstrijd (4-1/4-0) was ook niet echt spannend. Jasmine en Britt waren niet opgewassen tegen de duidelijke overmacht. Hopelijk is het de volgende ontmoeting veel spannender.
Van 'Interclub' naar Talenten-link pagina