Interclub  2015


Hier vind je video's en artikels van de interclub met Anaïs voor De Boneput


Interclub met TC de Boneput Dames 1 (gewestelijk)

(vlnr) Jessie - Erika - Anso - Marion - Anaïs (kapt.)TCA
Herk-de-Stad
Tennisdel
vs Tennisdel


Datum: 06/06/2015 uit vs 5065 T.C. TENNISDEL GENK 

Verloren met  4-2, Sets: 9-5, Spellen: 69-37 

Een korte campagne deze, einde verhaal. Nu focus op de Tour 1 om de Vlaamse en eventueel de Belgische Kampioenschappen te halen. Ook dames 3 en 2 staan op het programma.

De motivatie was niet optimaal. Als team stelde we niks voor, omdat we al zeker wisten dat er max. 3 spelers zouden meedoen. Dan valt An Sophie ook nog uit voor de ontmoeting begint. Begrijpelijk dat het moreel vrij laag stond. Een kans om in de hoogste reeks van de dames (gewestelijk) door te stoten wordt uitgesloten door een onvolledig team. Een gelijkspel is voldoende, maar helaas.

Anaïs en Marion hebben de singles gespeeld en Gitte heeft met Marion een dubbel gespeeld. Bedankt meisjes voor jullie inzet!


Single vs PIETERS LIESL - B0 (75

Verloren met  6/1 - 5/7 - 6/1 

Deze wedstrijd speelt zich af in goede weersomstandigheden. Oef, eindelijk.

De DF blijven Anaïs parten spelen, maar als de balwisseling is gestart dan speelt ze erg goed mee. De uitslag van de eerste set is duidelijk te wijten aan de DF.

In de 2de set, ondanks weer een hoop DF kan ze met zeer goed tennis haar tg de set ontfutselen. 

De derde set eist haar tol, fysiek en mentaal en gaat verdiend naar Liesl.


Dit is het einde voor de IC voor in deze Reeks voor Anaïs. Het is de vraag of ik Anaïs nog aan deze competitie voor TC Boneput laat meedoen, aangezien er zo moeilijk een volledig, laat staan een volwaardig team kan samengesteld worden. De interclubleider en andere betrokkenen hebben er alles aan gedaan, maar de potentiële spelers zijn onvoldoende gemotiveerd! Jammer dat het clubgevoel niet sterk genoeg is om de spelers te overhalen een extra inspanning te doen.vs Herk-de-Stad


Datum: 30/05/2015 thuis vs SPORTA HERK DE STAD T.C.   (Bekijk uitslagenblad)

Gewonnen met 4-2 / 8-5 / 61-49  Afgerond


Single vs SEVERIJNS JULIE C+15

Gewonnen met 6/2 - 6/2

De uitslag doet geen eer aan de mooie eerste set. Anaïs domineerde weliswaar maar Julie kon het haar lastig maken door de vele bijna winners toch nog terug te brengen. In de tweede set bezwijkt Julie aan de aanhoudende druk van Anaïs door vooral te gaan twijfelen aan haar opslag. Leuke wedstrijd, proficiat Anaïs!


Warming up met Julie


Wedstrijdpunten tegen JulieDubbel met PEETERS FIEN - B-15 (90)

vs HULSHAGEN STEFANIE B-15/1 & SEVERIJNS JULIE C+15

Gewonnen met 6/4 - 6/1

Een zeer stevige wedstrijd van onze meisjes en Anaïs had weer last van een hoop DF in de eerste set, maar na een aanpassing in de opslagpositie kon Anaïs en Fien hun overmacht duidelijk maken, proficiat!
vs TCA


Datum: 23/05/2015 thuis vs TENNISCENTRUM ALKEN (Bekijk uitslagenblad)

Gewonnen met 3-3 / 7-7 / 66-58 Afgerond


Single vs BOUSSU MARIE B+2/6

Verloren met 7/6 (7) - 6/2

Het weer is nu eindelijk (voor de eerste keer dit buitenseizoen) geen spelbreker en Anaïs laat duidelijk zien dat ze progressies heeft gemaakt in het graveltennis. Met zware spinballen dwingt ze zwakkere shots af of zelfs fouten van haar tg. Marie kan enkel bijblijven met de score in de eerste set omdat Anaïs nog steeds meer dan 20 DF heeft geslagen.

In de 2de set heeft Anaïs het motivatie gewijs moeilijk na haar 4de tiebreak verlies die ze deze week heeft moeten incasseren én de onnoemelijke vele DF. Begrijpelijk maar niet toelaatbaar. De 1ste set onthouden en dan opnieuw op training er tegen aan gaan!DUBBEL met  XINYU CAI  (B0 - 75 punten)

vs  VANHEUSDEN LISA B0 & TAELMAN CAMILLE B+2/6

Gewonnen met 6/0 - 6/2

Een veel te sterk duo, zeker nu dat Anaïs haar service goed draait! Ze hebben verschillende tactieken goed ingezet en de dubbeltraining heeft dus duidelijk goed gedaan.

Door deze vlotte overwinning heeft het team uiteindelijk de ontmoeting gewonnen met een verschil met 8 spelletjes, proficiat!


Inspelen tijdens het dubbelen
Hallo!

Laat maar weten wat je van deze pagina vindt!
Schrijf gerust jouw mening ;-)

Zoekfunctie

Maak gebruik van sleutelwoorden om snel info te vinden op mijn website, vb. palmares, shotkeuze, situatie, toernooien, tennisles, kidstennis, artikels, tenniskids, blog...

Aangepast zoeken