Talentontwikkeling Anaïs D'Amico


Op deze pagina lees je waarom wij op zoek zijn naar mensen om samen mee te werken en is er een kort overzicht van de mogelijke niveaus van samenwerking?

Klik hier voor uitleg van WIE BAAT heeft om deel te maken vh "TAD"-TEAM?


Waarom?

"Talentontwikkeling is een systematisch gepland proces van vele continue kwalitatieve inspanningen door een team van specialisten persoonlijk afgestemd op de persoon."

- Walter D'Amico -


De nood aan steeds meer middelen is recht evenredig aan de uitgaven om een optimale talent-ontwikkeling te kunnen waarborgen.  Vandaar de opzet van deze pagina's om de omkadering van Anaïs' talent continu te kunnen ondersteunen en optimaliseren!

Anaïs D'Amico - Sandra Sledz - Walter D'Amico


T.A.D-Team-partnerships

Het team T.A.D bestaat uit verschillende leden met verschillende wensen en engagementen. Ongeacht de grootte of belangrijkheid van het engagement, iedere samenwerking ontvangt dezelfde belofte:

"Een respectvolle samenwerking met als doel een meerwaarde te creëren voor iedere partner door middel van gerichte communicatie via een positieve uitstraling" 

Wij staan open voor alle voorstellen om jullie bijdrage optimaal te laten renderen!

Het niveau van samenwerking dat u wenst bepaalt wat wij als tegenprestatie leveren om uw bijdrage of uw engagement waardig te zijn!

Heeft u vragen of opmerkingen? --->contact


Niet-structureel (= niet repetitieve samenwerking)

Partners die een niet-structurele engagement willen aangaan, kunnen kiezen uit de volgende niveaus: 

  • Point-partner 
  • Game-partner
  • Set-partner

Structureel

Partners die een structurele bijdrage willen leveren en wensen een langdurige partnership aan te gaan, kunnen kiezen uit de volgende niveaus:

  • Match-partner
  • Championship-partner
  • Grandslam-partner

Van T.A.D.-Team terug naar homepagina


Hallo!

Laat maar weten wat je van deze pagina vindt!
Schrijf gerust jouw mening ;-)