Toernooien 2014/05


Hier vind je het relaas van Anaïs ' ontwikkeling tijdens toernooien
TC Op de Waal - D2
TC Bocholt - D2
Dagplanning

Reeks: ENKEL DAMES 2           Datum: 05/05/2014 - 25/05/2014    Week: 21

Club: 5051 T.C. OP DE WAAL         


1/4 Finale HOOFDTABEL vs HEHALATU BRANDY    C+30                  

Verloren met 6/4 - 6/4       

1ste set

Het was voor Anaïs de eerste keer spelen na 20.00 en in het donker met kunstlicht. Heeft ze toch wat moeilijkheden mee bij de opslag.

Gelijk oplopende games. Superspannend en duidelijk een publiekstrekker. De mensen zaten op het puntje van hun stoel en leefden hoorbaar mee. Hoog tempo en er werd voor elk punt gestreden. Weinig UE en regelmatig een pegel van een winnaar. Anaïs speelt zeer goed maar kan niet door het stevig weerwerk van Brandy breken.

2de set

Opnieuw superspannend, Anaïs heeft de kansen om op 3-0 voorsprong te komen. Enkele shots millimeters naast en Brandy kan toch 2-1 maken. Bij 4-4 opnieuw Anaïs met de kansen en opnieuw lukt het net niet. De kwaliteit van beide speelsters nog steeds zeer hoog. Na 2 uur timmeren is de winst uiteindelijk verdient voor Brandy. Toch proficiat Anaïs, super wedstrijd!!

AP

  • Bsl naar F
  • Fii meer gebruiken
  • Fdip meer gebruiken1/8 Finale HOOFDTABEL vs BEERDEN LIEN   C+30                      

Gewonnen met 6/2 - 6/0            

Vlotte winst maar moeilijke tegenstander. Was zeer moeilijk te lezen en Anaïs moest bij de pinken blijven om zich niet te laten verrassen! Anaïs heeft duidelijk de beste troeven in handen en houd het hoofd koel.T.C. BOCHOLT 24/05/2014 - 08/06/2014

Reeks: ENKEL DAMES 2   Club: 5087 T.C. BOCHOLT Week: 23      


1/4 Finale HOOFDTABEL vs VANDIJCK AXELLE  C+15/4

Verloren met 6/3 - 6/4

De wedstrijd komt op een uitstekend leermoment. Anaïs heeft 11 wedstrijden op 11 dagen gespeeld en natuurlijk is ze niet in optima forma. Dit zal dan ook een test zijn vooral naar helderheid en doorzettingsvermogen. 

Anaïs speelt degelijk maar is idd niet fris genoeg om de zwakke plekken van de tegenstander structureel aan te pakken waardoor ze regelmatig haar grote voorsprong in de games uiteindelijk nog afgeeft. De volgende beelden van de 7de game geven het juiste spelbeeld weer maar de overwinning gaat voor de 2de maal dit seizoen naar Axelle. Proficiat!

AP

  • herpositionering verzorgen
  • ctcptn iets vroeger is economischer
  • COD telkens wanneer je kunt instappen
  • zeer hoge ctptn vermijden

Hallo!

Laat maar weten wat je van deze pagina vindt!
Schrijf gerust jouw mening ;-)