Toernooien 2014/08


Hier vind je het relaas van Anaïs ' ontwikkeling tijdens toernooien
TC AS D2
Limburg Maas D2
TC Boneput D2
TC Boneput DG 120
TC Boneput DD 120DAGPLANNING

TC AS Enkel Dames 2 (C+15/5 - B+2/6)


Finale vs MAKAROVA VALERIA - B+2/6 (70)

Verloren met: 7/5 - 6/4

1ste set

Haar eerste finale bij de dames 2 in België en haar tegenstander is niet de eerste de beste. Valeria begint zeer agressief, maar Anaïs laat zich niet intimideren. De games gaan gelijk op. Anaïs heeft het moeilijk om in de winderige omstandigheden haar precieze aanvallen telkens opnieuw met succes in te zetten. Valeria speelt zeer a-ritmisch door veel slice te spelen, dropshots en trage hoge ballen. Uiteindelijk gaat deze set nipt naar Valeria.

2de set

Anaïs komt dan 5-2 achter want kan niet consistent scoren met haar aanvallen. Valeria is dus zeer effectief met haar type spel maar het ziet er niet uit. Opnieuw krijgt Anaïs vat op diens spel en komt terug tot 5-4 maar kan dan niet voorkomen om enkele nipte shots toch buiten te spelen.

Qua spel tot heden de moeilijkste tegenstander en dus bedankt voor de leermomenten Valeria en proficiat!

EXTRA: Het Belang van Limburg is langs geweest voor actiefoto's en een interview (Sullen  


1/2 Finale  vs VAN PROEYEN BETTY - C+15 (60)

Gewonnen met 6/3 - 6/3

Een speciale wedstrijd die indoor doorgaat. Anaïs heeft 3 games nodig om zich aan te passen aan de ondergrond én het aparte spel van Betty. Daarna zit heeft ze de kontrole van de wedstrijd tot zich getrokken en Betty doet haar best maar kan enkel maar ondergaan.


1/4 Finale vs NIJSSEN SAM - C+30 (30)

Gewonnen met 6/3 - 6/4

Opnieuw degelijke wedstrijd gespeeld met veel meer overzicht en betere tactische keuzes. Leuke wedstrijd om naar te kijken met mooie balwisselingen en punten. Proficiat!1/8 Finale vs JADOUL LAURA - C+15/3 (45)

Gewonnen met 6/2 - 6/2

Degelijke wedstrijd gespeeld van Anaïs met toch nog  12 DF maar ook 2 aces en voor de rest dwingende opslagen. Gedisciplineerd en ontspannen. Na 3 weken zonder tennis en 4 weken zonder wedstrijd ben ik blij haar weer aan het werk te zien.DAGPLANNING

Limburg Maas Enkel Dames 2 (C+15/5 - B+2/6)


1/8 Finale vs WILLEN INE - C+15/3 (45)             

Gewonnen met: 6/3 - 6/1

Ine speelt verdienstelijk maar is niet opgewassen tegen het verfijnde spel van Anaïs.


Hallo!

Laat maar weten wat je van deze pagina vindt!
Schrijf gerust jouw mening ;-)