Hier vind je het relaas van Anaïs ' ontwikkeling tijdens toernooien

GS14 - Girls Singles 14 Main Draw

Anais D'AMICO - Lina DULLAERT [6]

Verloren met 6-7(5) 5-7

Alweer wat een wedstrijd!

In de eerste set gelijk op met toch een dominerende Anaïs. Toch verliest ze met een tiebreak deze set.

In de tweede set stoomt Anaïs door naar een ruime voorsprong 4-1 en 15-40 toen ze door de regen de wedstrijd moeten staken. Een half later beslist de wedstrijdleiding de wedstrijd indoor te laten doorgaan. Anaïs maakt er 5-1 van en daarna kan ze geen enkel game meer binnenhalen. Zwaar teleurgesteld!

25/08/2015

GD14 - Girls Doubles 14 Main Draw

Anais D'AMICO & Vanja GUDELJ - Margaux MAQUET & Clara VLASSELAER

Verloren met 7-5 5-7 9-11

Ook deze wedstrijd (tegen hetzelfde team als in Ukkel Sport) na wedstrijdbal te hebben toch afgeven. Alweer teleurgesteld ;-)

15/08 to 23/08 Uccle Trophy

19/08/2015

Anais D'AMICO - Zara DE SCHUTTER [4]

Verloren met 1-6 1-6

Anaïs werd van het begin overdonderd en is niet bij machte geweest om zich te herpakken. Zara supersterk en dat bewees ze de hele week door het toernooi ook op haar naam te zetten, proficiat!

GS14 - Girls Singles 14 Qualifying

15/08/2015

Anais D'AMICO [3]-Margarita RETUNSKAYA

Gewonnen met 6-0 6-3

Sterke wedstrijd van Anaïs. Alsof ze al jarenlang meedraait in het circuit.

DUBBEL

19/08/2015

Anais D'AMICO & Vanja GUDELJ - Margaux MAQUET [3] & Clara VLASSELAER

Verloren met 3-6 6-2 7-10

Onze meisjes starten sterk en komen ook verdiend voor met 3-0 en dan valt de motor stil, de set naar de tg.

In de 2de set spelen ze duidelijk beter en de tg kunnen niet mee.

Een slechte start in de tiebreak die ze niet meer kunnen goedmaken. Toch goed gevochten, proficiat!

18/08/2015

Anais D'AMICO & Vanja GUDELJ Maryvonne MARANG & Zoi SPYROU

Gewonnen met 7-6 (4)  6-2

Spannende wedstrijd, toch in de eerste set. Daarna was het niveauverschil duidelijk. Proficiat meisjes!

Week 32, 2015 TriLED YCC (Young Champions Cup)

Round 3 Consolation

Vicky VAN DE PEER Anais D'AMICO

Verloren met 4-6 6-3 11-9

Hier eindigt het eerste Europees avontuur van Anaïs met een superspannende wedstrijd! Anaïs heeft ook nog een wedstrijdbal voor gehad, maar de beslissende dropshot ging tegen de netrand ;-)!  Zeer knap van Anaïs, proficiat!

In deze wedstrijd laat ze duidelijk zien dat ze met de beste van Vlaanderen mee kan. Vicky staat 1ste in de ranking tour M14/1 en heeft verschillende B-15/4 geklopt!

Round 2 Consolation

Anais D'AMICO Maia Guillermina HAUMULLER

Gewonnen met 7-6(2) 6-1

Goed aangepast en doorgezet in de eerste set. Duidelijk de betere in de 2de set.

Round 1 Consolation

Anais D'AMICOSummer REEVES

Gewonnen met  6-3 6-3

Moeilijke wedstrijd indoor. De Britse heeft een verwoestende strakke fh. Anaïs speelt slim en dwingt de tegenstander moeilijkere contacten. Slimme wedstrijd en verdient gewonnen, proficiat!

Round 1 Main draw

Polina KRUPCHENKO [2] Anais D'AMICO

Verloren met 6-0 6-2

Anaïs' haar eerste wedstrijd ooit op internationaal niveau! Ze krijgt meteen de 2de geplaatste speler (en nr 15 in Europa U14) voor de kiezen.

De eerste set is na 15' beslecht. De tweede set ziet er heel anders uit. Anaïs doet goed mee en komt 2-1 voor. Dan telkens verschillende kansen om de game binnen te halen, maar de enorme ervaring van de tegenstander laat dat niet toe. Toch knappe ervaring voor Anaïs!

Gewonnen met 6-1 6-2

Tegenstanders niet opgewassen tegen Anaïs en Romy!

KONINKLIJKE WEZEL T.C. 27/07/2015 - 09/08/2015

Reeks: ENKEL DAMES 2

Datum: 27/07/2015 - 09/08/2015

Circuit: Club: 5016 KONINKLIJKE WEZEL T.C.

Week: 32

*1/2 Finale HOOFDTABEL vs SMEULDERS Ellen - B+4/6 (65)

Verloren met: 6/4 - 6/0

Een zeer moeizame eerste set voor Anaïs. Kon amper haar spel ontwikkelen door een resem dubbele fouten en haar concentratie die regelmatig wegviel.

De tweede set: crash and burn! Het vat is leeg zoals ze het zeggen. De tol van het zware niveau in de YCC te Hasselt. Niet leuk, maar hoort erbij!

*1/4 Finale HOOFDTABEL vs SCHONCK CHARLOTTE - B+2/6 (70)

Gewonnen met: 6/2 - 6/1

De boomlange tegenstander kon het tempo dat Anaïs oplegde niet volgen en de stand geeft duidelijk het niveauverschil aan. (beelden volgen)

*1/8 Finale HOOFDTABEL vs VANDIJCK AXELLE C+15

W 6/3 - 5/7 - 6/2

De eerste set ging vlot met mooie punten en weinig fouten.

De tweede set ging op hetzelfde elan verder, tot het begon te regenen bij 3-0. Anaïs kon haar spel niet meer opleggen en Axelle vocht zich terug in de wedstrijd en won de set verdiend.

In de derde set kon Axelle haar niveau van de 2de set niet meer halen en het werd nog een vlotte winst voor Anaïs.