Hier vind je het relaas van Anaïs ' ontwikkeling tijdens toernooien

TC Tenkie EM10/3
TC Tenkie EM10/4

VWTour 2: KTC Rapid Waterschei EM10/2

Tabel EM10/2

Wegens persoonlijke omstandigheden heeft Anaïs niet kunnen deelnemen aan dit toernooi. Via deze weg nog eens onze excuses aan de organisatie en haar tegenstander Minka.

VWTour 2: TC Bocholt EM10/2

*Finale vs Febe(C+30/4)

Anaïs speelt supertennis en slaat nauwelijks een fout en een heleboel winners. In de 2de set vertraagd het spel door de regen en doordat Febe opnieuw voor de zekerheid kiest. Anaïs maakt een achterstand van 3-1 goed en in de tiebreak heeft ze pech bij haar 2 matchballen. Telkens na een superspannende rally, wilt ze het afmaken met een smash en raakt 2x de netrand.... In de 3de set is de brandstof op en kan ze haar spel niet meer opdringen. Superwedstrijd, proficiat!

AP: ademhalingrituelen oefenen

*1/2-finale Bente

Na de eerste fel bevochten set (tie-break), gaat de 2de set vlot naar Anaïs. Deze wedstrijd is totaal anders dan vorig jaar, toen een zware drie-setter in het voordeel van Bente.

AP: superconcentratie van Anaïs

*1/4-finale vs Senze

Vlotte winst.

Jeugdsterren: TC Tenkie EM10/3

Tabel EM10/3

*1/4-finale vs Febe (C+30/4)

Anaïs speelt voor de 2de maal deze week tegen Febe en deze wedstrijd begint Anaïs niet optimaal. Zij is traag en afwezig. In de 2de set schiet ze wakker en speelt ze opnieuw zeer sterk. In de 3de set heeft ze enkele kansen laten liggen en geeft de set uit handen (4/2).

AP: mentale vermoeidheid, rustperiode is aangewezen

Jeugdsterren: TC Tenkie EM10/4

Tabel EM10/4

*1/4-finale vs Anouk

Een verrassende wedstrijd, Anouk speelt vast en heeft weinig last van de wind. Anaïs is de 1ste set afwezig en herpakt zich in de 2de set, maar kan niet doordrukken in de 3de set. Een verdiende overwinning van Anouk.

AP: aanstaande zaterdag spelen ze opnieuw tegen mekaar voor de finale van de interclub LIMBURG