Toernooien 2011/07


Hier vind je het relaas van Anaïs ' ontwikkeling tijdens toernooien


NAVIGATIE PANEEL

Hamont EM10/4
Hamont EM10/3
Diest EM10/1


Basveld EM10/3
Basveld EM10/4
TC Dilsen EM10/2
Jeugdsterren : TC Basveld EM10/3

Tabel M10/3

* Finale vs SarahAnaïs is goed op dreef en slaat geregeld winners, ook met de opslagJeugdsterren : TC Basveld EM10/4

Tabel M10/4

* Finale vs SarahWinderige omstandigheden, maar toch een vlotte winst.

* 1/2-Finale vs MarieOndanks een 'pijnlijke' 2de set een vlotte winst. Anaïs heeft met een lichte verrekking toch doorgezet. Proficiat!

* 1/4-Finale vs BenteEen vlotte partij van Anaïs. Anaïs heeft haar nieuwe voorbereiding bij de opslag gebruikt die ze deze week heeft geleerd. Proficiat!VWTour : TC Dilsen EM10/2

Tabel M10/2* 1/4-Finale vs Minka

Anaïs verliest de 1ste set in de tiebreak. De 2de set staat ze riant voor maar geeft dan de wedstrijd op wegens buikgriep. Ze laat wat traantjes want ze had graag de wedstrijd uitgespeelt. Dat is de 2de keer dit seizoen dat een wedstrijd tegen Minka niet wordt uitgespeeld, jammer... Proficiat Minka.

AP: het reglement mbt blessures toepassen


Jeugdsterren : TC Hamont EM10/3

Tabel M10/3

* Finale vs Indira

Anaïs speelt indoor een goede wedstrijd, met veel supporters, enkel haar opslag is niet voldoende dwingend en daarom dat haar opslag spelletjes wat langer duren. Indira blijft haar best doen, ondanks de duidelijke overmacht, dus toch felicitaties!

AP: mentaal nog eens alles uit de kast gehaald, zeer moeilijke opgave, dus verdiend proficiat, nu 7 dagen vakantie!


Jeugdsterren : TC Hamont EM10/4

Tabel M10/4

* Finale vs Indira

Anaïs speelt de eerste set degelijk. Indira is onvoldoende gewapend tegen dit tempo. In de tweede set is haar batterij helemaal leeg en sleept ze toch nog een overwinning uit de wacht in 2 sets.

AP: haar opslagritme is off en 2de bal is niet scherp genoegVW Tour : TC Diest EM10/1

Tabel M10/1

* 1/2-finale vs VickyVicky is onder normale omstandigheden (een fitte Anaïs) al een harde noot om te kraken, maar nu geraakt Anaïs nooit echt in de wedstrijd. Vicky speelt safe, slim, met tempo variaties en grote beheersing en wint dan ook verdient de wedstrijd.

AP: doorgezet, maar 2 maatjes te klein

* 1/4-finale vs JulieDit is duidelijk een slechte wedstrijd van Anaïs. Beweegt loom, is niet bij de zaak en brengt zichzelf dikwijls in de moeilijkheden door slechte shotkeuze en matige uitvoering. Toch kan ze het in 2 sets afronden.

AP: mentaal uitgeblust


Terug naar navigatiepaneel 'Toernooien'