Toernooien 2012/02


Hier vind je het relaas van Anaïs ' ontwikkeling tijdens toernooien


NAVIGATIE PANEEL


Tenniscentrum Alken EM12/2 - R1
Tenniscentrum Alken EM12/2 - R2Volvo Tour: TC Alken EM12/2

Tabel EM12/2

Ronde 2

Opnieuw een oude bekende. Anaïs heeft al 3 keer voordien aan het kortste eind getrokken. De laatste tweemaal was het telkens een drie-setter en ook deze keer was het zeer nipt.

Anaïs heeft initiatiefrijk gespeeld met correcte shotkeuzes en goede balkwaliteiten. De shots waren zo scherp dat het moeilijk te beoordelen was of ze al dan niet in of uit waren.

De wedstrijd was op hoog niveau, zeer bevochten balwisselingen met hoog tempo, dus kan ik niet anders dan tevreden zijn over haar prestatie! Dit is zonder twijfel een goed voorteken voor komende zomer :-)

Ronde 1

Eindelijk (18/02) is de loting gebeurd. Anaïs mag aantreden aanstaande maandag tegen Fleur. Een 'oude' bekende van haar tijd in Tessenderlo. Het zal hopelijk een leuke wederzien zijn. Het is ook de eerste keer dat ze officieel tegen mekaar zullen spelen...

De wedstrijd is eigenlijk geen wedstrijd. Fleur is het tempo helemaal niet gewoon en kan enkel lijdzaam toezien hoe Anaïs elke mindere bal wegslaat. Enkel na een stand van 6/0 en 4/0 kan Fleur enkele games binnenhalen.

Het niveauverschil was duidelijk en Anaïs heeft op een dipje na een stevige partij gespeeld.
Van toernooien 2012/02 naar navigatiepaneel 2012