Toernooien 2012/04


Hier vind je het relaas van Anaïs ' ontwikkeling tijdens toernooien


NAVIGATIE PANEELTC Alken EM12/5
TC Alken EM12/4
TC Boneput DM14/3Volvo Tour 2: TC Boneput DM 14/3

Boneput DM 14/3*Finale vs MYRTHE(C+30/3) en SAM(C+30/4)

Morgen de finale tegen Myrthe en Sam. 'Toevallig' de 4 meisjes die de voorbije zondagen deelgenomen hebben aan mijn dubbeltraining. Extra leuk is dat Myrthe en Sam de IC maatjes zijn van Diete.

Het is zoals verwacht een super spannende en lange finale geworden. Tot in de super tie-break was het niet duidelijk wie zou overwinnen. Uiteindelijk wonnen Anaïs en Diete met 10-6. De scherpte van de vorige partijen was enkel nog op de spannendste momenten aanwezig, begrijpelijk na de zware trainingen en wedstrijden tot aan de finales. PROFICIAT aan de 4 meisjes!

Samenvatting op video

Foto's*1/2-finale vs JANNE(C+30/3) en INE(C+30/2)

Opnieuw een beresterke wedstrijd, alsof ze al jaren samen spelen. Dominant vanaf de start en ook weer verdiend gewonnen. Morgen de finale tegen Myrthe en Sam. 'Toevallig' de 4 meisjes die de voorbije zondagen deelgenomen hebben aan mijn dubbeltraining. Extra leuk is dat Myrthe en Sam de IC maatjes zijn van Diete.*1/4-finale vs BIRGIT en NELE(C+30/4)

Anaïs en Diete spelen voor het eerst samen een officieel dubbelwedstrijd en dan nog bij de 14 jarigen!
Ze hebben de wedstrijd gedomineerd en in 2 sets afgewerkt. Zij waren duidelijk het beste team.
Jeugd Sterren: TC Alken EM12/4

TC Alken EM 12/4*Ronde 1 vs Lore (C+30/4)

Anaïs speelt voor haar 1ste wedstrijd van het buitenseizoen voor het eerst tegen Lore en het is een echte wedstrijd met hoog tempo en weinig fouten. Het is wel duidelijk dat Anaïs de scherpte mist en dat ze geen oplossing vindt voor het vast spel van Lore in de 3de set. Lore wint dan ook verdient. Proficiat!

AP: tg doen bewegen door meer x spelen - variatie


Jeugd Sterren: TC Alken EM12/5

TC Alken EM 12/5*Finale vs Lore (C+30/4)

Haar 1ste tegenstandster van de M12/4 komt ze nu in de finale terug tegen. Ben benieuwd naar de wedstrijd. Mijn prognose 6-4, 6-4... is helemaal niet uitgekomen (6-2,7-6).

Ze spelen buiten met een stevige wind en winterse temperaturen. Anaïs slaat in de eerste set amper een O1 in het vak en krijg niet genoeg vat op de bal om Lore voldoende in moeilijkheden te brengen.

In de 2de set staat ze steeds ruim voor (opslag nog steeds zwak) en heeft ook 3 set-ballen die ze niet kan verzilveren. In de tie-break hetzelfde scenario en kan opnieuw 2 set-ballen niet maken.

Anaïs heeft zich helemaal gegeven, maar het lukte niet echt en gezien de omstandigheden, dikke duim!

AP: X spelen en speelbasis aanpassen*1/2-finale vs Jasmine (C+30/4)

Een ochtendwedstrijd, omdat Anaïs in de namiddag op de Boneput moest spelen en Jasmine IC tegen Maaseik op programma had. Anaïs komt vlot achter met 0-3. Daarna pikt ze het tempo van Jasmine op en domineert ze de volledige wedstrijd. Puike prestatie!

AP: ook aan de meet niet haasten!*1/4-finale vs Aurelie (C+30/4)

Aurelie is een taaie tegenstander en Anaïs doet er meer dan 2 uur over om - buiten op het gravel - de muur te slopen. Ze haalt alles uit de trukendoos. Speelt zelfs na het verliezen van de 1ste set 3 opslaggames SERVE & VOLLEY! Aurelie is duidelijk van streek en ze wint de 2de set dan ook zeer verdient. Uiteindelijk haalt ze ook de 3de set binnen met zeer aanvallend spel. Proficiat vooral voor het doorzettingsvermogen en positieve mentale attitude!

AP: variëren door opbouwend ook met veel spin te spelen

Wedstrijdpunten in het voordeel van AurelieWedstrijdpunten in het voordeel van Anaïs
Van toernooien naar navigatiepaneel