Hier vind je het relaas van Anaïs ' ontwikkeling tijdens toernooien

Tabel D2 TC De Boneput

Dagplanning

* 1/8 Finale in de HOOFDTABEL VANDIJCK AXELLE (C+15/4)  26/12/2013 16:00

verloren met 5/7-4/6

Anaïs speelt voor het eerst in de dames 2 reeks in België. Ze heeft wel in het verleden tegen Axelle gespeeld. De vorige wedstrijd was een ware thriller van 4 uur lang!!

Ben benieuwd naar deze ontmoeting?!

1ste set

Anaïs start uitstekend met 2 sterke opslaggames en een returngame en komt snel 3-0 voor. Dan is ze een beetje haar focus kwijt en slaat 2 UE terugslagen en 1 UE opbouwshot, dus 3-1. Axelle speelt dan een sterke terugslaggame en komt verdiend terug tot 3-2. Uiteindelijk wordt het 7-5 voor Axelle na een spannende set.

2de set

Axelle start nu uitstekend en komt 3-0 voor en de rest van de set is een kopie van de 1ste set maar eindigt wel met 6-4 voor Axelle die de wedstrijd verdient wint.

Proficiat aan beide meisjes voor de spannende wedstrijd!

1ste set

Het spelen op tapijt is steeds opnieuw een hele beleving. Deze winter hebben we geen trainingsmomenten op deze ondergrond ingelast en het is ook duidelijk te merken.

We kunnen goed mee maar de finesse missen we, vooral ik heb duidelijk een achterstand :-). Onze tegenstander spelen 3x/w op tapijt en dat is te voelen....

2de set

We gaan iets te snel in de fout en de tegenstander blijven onnodige fouten vermijden, dan is het lot snel beslist. Terechte winnaars, proficiat! Wel ben ik blij met Anaïs te mogen spelen en ik kijk uit naar de volgende keer.

1ste set

Deze set heb ik veel moeite gehad om mee te kunnen, maakte regelmatig een onnodige fout en uiteindelijk verliezen we die in de tiebreak.

2de set

Ik heb de tweede set met een lichter racket gespeeld (van een cursist) en dat ging veel beter. Denk dat ik mijn zwaar racket toch ga inruilen voor een lichtere variant. De set haalde wij vrij vlot binnen en maakte ons klaar voor de super tie-break.

Super Tie-break

We starten sterk en bouwen een grote voorsprong. De tegenstanders verkopen hun vel duur en dichten de kloof. Bij 8-5 mag ik voor de wedstrijd serveren. Zelfs bij mij slaan de zenuwen toe en sla ik een dubbele fout. Direct erna maak ik een onnodige fout op bal 3.

Telkens op de matchbal (2x) krijgen we het niet voor elkaar om het af te maken en onze tegenstanders verdienen uiteindelijk deze wedstrijd te winnen door vol te houden en wel het matchpunt te verzilveren! Proficiat voor de leuke en superspannende wedstrijd.